Uitvoering


Lijn 7 wordt uitgevoerd door ervaren trainers en peer-trainers.


Trainers

Onze trainers  hebben een bijzondere passie voor het werken met jongeren. Zij werken vanuit de overtuiging dat elke jongere in potentie over unieke talenten beschikt. Deze zijn nog niet altijd zichtbaar voor de wereld om hen heen. Het is onze uitdaging het proces op gang te te brengen waarbij jongeren op zoek gaat naar hun eigen potentieel; sluimerend talent.


jongeren-op-vakantie-naar-spanje-bus-anp_0


Peergroup-trainers

Onze peer-trainers zijn jongeren die zelf hebben deelgenomen aan een trip van Lijn 7 en die een training hebben gevolgd om peergroup-trainer te worden. Deze jongeren hebben zelf ook geworsteld met de vragen die deelnemende jongeren bezig houdt. ‘Wat wil ik?, Wat kan ik?, Wat vind ik heel gaaf om te doen?, Wat is mijn talent?, Hoe ga ik om met druk van de groep?, Wat is mijn identiteit? Wat betekent verantwoordelijkheid nemen voor mij?. Dit zijn zomaar wat vragen waar de jongeren samen met de peergroup-trainer over in gesprek gaan.


Gasten 

Tijdens ritten worden soms gasten uitgenodigd mee te reizen of bezoeken wij ze tijdens een van de stops. Dit zijn mensen met een inspirerend verhaal dat altijd aansluit op het thema van een rit.  Het zijn vaak verhalen waarin zij door een ontmoeting of gebeurtenis op een andere manier naar hun leven zijn gaan kijken en andere keuzes zijn gaan maken. Daardoor veranderde hun leven totaal.


rolmodel

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes